Monday, May 28, 2007

Με ποιον μοιάζετε???!!!!




Καλα πολύ γέλιο...και καλά μοιάζω με αυτές!!!σε μια αλλη φωτο με έβγαλε να μοιαζω με το Ville Vallo...παντως εχει πλακα να το τσεκαρετε..πηγαίνετε www.myheritage.com αριστερα στο face recognition και βαλτε φωτο σας.Αν εχετε δηλαδη καουρα να φερνετε σε celebrity και αν αναρωτιεστε τι κανετε ακομα εδω...??


4 Comments:

Blogger Adomiel said...

Πωπω μπελάς...! Τώρα ένα φόβο τον έχω για το τι θα μου βγάλει...! Λέω να δοκιμάσω με καμιά φωτογραφία "εφηβική"...! Ε, τι να κάνει εκεί; ;-)

Τα αποτελέσματα από κοντά...!

3:36 PM  
Blogger Esther said...

χαχα καλο...να βαλεις μια τωρινη ασε τις κλεψιες...μακαρι να μπορουσα απο κοντα επαθα διαστρεμμα..

7:31 AM  
Blogger 2Σx2 said...

Καταρχήν Esther, να σου πω ότι είσαι μια κούκλα! Ειδικά στη φωτό στο κάτω σετάκι...Στο θέμα μας τώρα:

Πρώτον, το έκανα με δύο φωτογραφίες αλλά μέχρι 67% ομοιότητα μου βγάζει. Εσένα βλέπω μέχρι και με 90τόσο% ομοιότητα με τη θεά τη Scarlett και έχεις πολλά απο 70% και πάνω, πως γίνεται; Επίσης μου λέει πως μοιάζω με έναν Ινδό που εγώ δεν τον ξέρω και με την Jennifer Connely!!!

Μάλλον θα το κάνω κι εγώ αυτό το post πάντως! Πλάκα έχει. Βέβαια το ότι δε μοιάζω πολύ σε κανέναν ίσως να σημαίνει πως είμαι ήδη celebrity!!! :)

7:54 PM  
Blogger Adomiel said...

Το έκανα το τεστ και τι κατάλαβα... εσύ πάντως έχασες τρελό γελιο...! Ένα θα σου πω: έβαλα μια μέτρια φωτό και μου εμφάνισε μια "θεά"... τόσο σοκαρίστηκα που έκανα κανένα 5λεπτο να αναγνωρίσω το όνομα...!

Σε μια δεύτερη φωτό, που θεωρείται η καλή μου και τη στέλνω στους γαμπρούς στην Αυστραλία :-Ρ μου εμφάνισε μια μουσουλμανοειδή με τσεμπέρι εντελώς άγνωστη μου... σοκαρίστηκα δις...

4:09 PM  

Post a Comment

<< Home