Wednesday, May 09, 2007

Κηφισός και κοινωνία ώρα μηδέν


Μπαίνω σε ένα forum ενίοτε που οι περισσότεροι είναι άνθρωποι που γνωρίζω προσωπικά. Προχθές είχα τη φαεινή ίδέα να κάνω ένα κάλεσμα για τον Κηφισό. Το άκουσα στο σκάι , άκουσα οτι την Κυριακή θα είναι στο Φάληρο- δηλαδή κοντά μου και είπα παιδιά τις γαλότσες σας λίγη διάθεση και πάμε.

Περιττό να σας πω τι μ** διάβασα...

οτι έιμαστε βλάκες όσοι πάμε , ότι κάποιοι θα εγκαταλείψουν τη χώρα οπότε γιατι να νοιάζονται για τον Κηφισό...οτι θα μας χαζευουν στην TV ξαπλωμένοι στους καναπέδες τους , μέχρι και να πάμε να ρίξουμε τη λάσπη κάπου..μάλλον στα κεφάλια τους.

Δεν ξέρω αν είναι ή δεν εναι σωστή η κίνηση, δεν ξέρω αν θα ξαναβρωμίσει αμέσως αλλά εγώ αν μπορώ να μαζέψω ένα σκουπίδι θα είμαι ευχαριστημένη και δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι τόσο κακό.

Και στη τελική ρε φίλε εφόσον το θέμα δεν σε ενδιαφέρει μη απαντάς απλά. Γιατί πρέπει να έχουμε λόγο σε ολα , όλοι . Αθεράπευτα ξερόλες αλλά κατά βάση ηλίθιοι...απλά

4 Comments:

Blogger Stathis said...

Έίναι ακριβώς όπως τα λες. Ευτυχώς όμως απ ό,τι άκουγα στο Σκαϊ , μαζεύτηκαν αρκετοί πολίτες και βοήθησαν. Και αυτή την Κυριακή η συνέχεια στις εκβολές του Κηφισού στο Ν. Φάληρο...

3:46 AM  
Blogger Adomiel said...

Είσαι απίθανη όταν τα παίρνεις...! ;-)

2:12 PM  
Blogger Adomiel said...

Α, επίσης έχεις μια πρόσκληση-πρόκληση στο blog μου...! Για πέρνα από το ...ντιβάνι να τα πούμε...! ;-)

4:13 PM  
Blogger Esther said...

περασα περασα..

5:15 AM  

Post a Comment

<< Home